4 Φεβρουαρίου 2011

Σειρά στην κρατική τηλεόραση προπαγανδίζει υπέρ της λαθρομετανάστευσης


Μας πληροφορεί το κανάλι:
"Η σειρά πραγματεύεται την ζωή των προσφύγων στην χώρα μας και στόχος της είναι να κατανοήσουμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους, τόσο από λόγους κρατικής γραφειοκρατίας όσο και κοινωνικού αποκλεισμού"
Για να δούμε τι δίνουμε για αυτήν την προπαγάνδα:

Μάλιστα, δηλαδή, μας πληροφορούν ότι οι "λαθρομετανάστες είναι φίλοι μας"· όπως άλλοτε έκανε και ο Δήμος Σταρένιος, ως προδότης, στις ελληνικές ταινίες, λέγοντάς μας, ότι "οι γερμανοί είναι φίλοι μας" και από πάνω, τους πληρώνουμε και 254.624 €, για την προπαγάνδα τους.

Μας ενημερώνουν ακόμη ότι οι λαθρομετανάστες "Δεν ήρθαν εδώ για διακοπές".
Φυσικά και δεν ήρθαν για διακοπές (όπως και οι Γερμανοί το '40) κι αν και πολλοί από αυτούς δεν ήρθαν σαν εχθροί, εντούτοις, αποτελούν έναν εν δυνάμει στρατό κατοχής. Αποτελούν έναν εν δυνάμει εχθρό, που έχει καταλάβει τις εργασίες μας και τα εδάφη μας, χωρίς να πέσει ούτε μία τουφεκιά!!!

Όσο άθλιοι και φτωχοί και αν είναι, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι, οι λαθρομετανάστες δεν είναι φίλοι μας. Αν υπολογίσουμε μάλιστα, ότι πολλοί από αυτούς έρχονται μαζί με τις οικογένειές τους, καταλαβαίνουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ξεκάθαρη περίπτωση εποικισμού. Και όλα αυτά γίνονται τη ανοχή και τη επιδοτήσει του κράτους και των προδοτικών μηχανισμών του (ΜΚΟ, παρατηρητήρια κ.λ.π.).

Εμείς σας καλούμε να αντισταθείτε και να μη ακούμε τα φερέφωνα του διεθνούς εξουσιασμού, που προσπαθούν, μέσω της «φιλευσπλαχνίας», να εξαφανίσουν το Έθνος των Ελλήνων.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου