6 Δεκεμβρίου 2010

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Ήρωας ή Θύμα

Θυμηθήκαμε σήμερα τα καφριλίκια των ηλιθίων, των βαλτών, των προβοκατόρων, των μυστικών υπηρεσιών και των «συνιστωσών» τους.


Οι γνωστοί κάφροι, τα τσιράκια των ΣΙΑ, ΜΟΣΑΝΤ και Σόρος, με τα πιτσιρίκια (τα παιδιά μας) για ξεκάρφωμα, δήλωσαν παρών και σήμερα, κάνοντας την δουλειά τους και τον χαβαλέ τους για ακόμη μία φορά στο κέντρο της Αθήνας (αλλά και άλλων πόλεων).


Αξιολύπητα πράγματα, με παιδάκια να κάνουν καταλήψεις και μικροδιαδηλώσεις σε διάφορες γωνιές στην Αττική και σε όλη την χώρα.


Πριν δύο χρόνια λοιπόν, ΜΜΕ και κόμματα εξουσιαστικά, βρήκαν την ευκαιρία, στο κορμί ενός νεκρού, να περάσουν τις πολιτικές και την τρομοκρατία των εντολοδόχων τους.


Ηρωοποίησαν ένα παιδάκι που έφαγε μία σφαίρα κατά λάθος ή κατά παραγγελία, την στιγμή που είχε πάει με τους φίλους του στα Εξάρχεια για καφέ.
Δυστυχώς έλαχε ο κλήρος, στο συγκεκριμένο παιδί, να γίνει το θύμα των προβοκατόρων. Όμως γιατί αυτό το τραγικό γεγονός μπορεί να κάνει ήρωα έναν άνθρωπο; Προφανώς κάποιοι ήθελαν να υπάρξει κάποιο θύμα-ήρωας και οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το πέτυχαν.
Μετέπειτα, σαν όρνεα πάνω στο κορμί του, έπεσαν όλα τα εθνομηδενιστικά γκρουπούσκουλα της ψευτοαριστεράς. Και από κοντά και ο παρασυρμένος όχλος των ηλιθίων, των χαβαλετζήδων και των «αδικημένων» πιτσιρικάδων.


Ας σταματήσει επιτέλους αυτό το αστείο και ο εξευτελισμός της μνήμης ενός νεκρού παιδιού. Ο Αλέξανδρος δεν ήταν ήρωας, αλλά ένα εύκολο θύμα προβοκάτσιας.
Τον θάνατό του τον εκμεταλλεύτηκαν οι ψευτοαριστεροί με τα παρακρατικά τάγματά τους, που ως λυσσασμένα θηρία μαγάρισαν τον νεκρό. Και από κοντά τα όρνεα των ΜΜΕ και οι θολοκουλτουριάρηδες μαικήνες της χαζομάρας και του χάους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου