22 Δεκεμβρίου 2010

Λαθρομετανάστες απείλησαν και απαίτησαν 300ευρώ από καταστηματάρχες στον Πειραιά


Προ δεκαημέρου λαθρομετανάστες, μάλλον Πακιστανικής καταγωγής, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του ηλεκτρικού σταθμού στον Πειραιά, και ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ τους καταστηματάρχες της περιοχής ότι αν δεν τους δώσουν 200 με 300 ευρώ, θα σπάσουν τα μαγαζιά τους.

Αυτά τα ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΑ συνέβησαν με αφορμή την σύλληψη λαθρομετανάστη – λαθρεμπόρου στο ηλεκτρικό σταθμό Πειραιώς, που πιθανόν να απελάθηκε ή να του επεβλήθη πρόστιμο.

Οι «συνάδελφοί» του, λοιπόν, θεώρησαν καλό να κάνουν «έρανο» για τον ομοεθνή τους. Έτσι συγκεντρώθηκαν στο σημείο της συλλήψεώς του και απαίτησαν, από τους Έλληνες καταστηματάρχες της περιοχής, να τους παραδώσουν το ποσό των 200 εώς 300 ευρώ, ειδάλλως, τους απείλησαν, ότι θα κατάστρεφαν τα καταστήματά τους.

Απίστευτα πράγματα όπως κατήγγειλε και ο πρόεδρος των εν πειραιεί καταστηματαρχών κ. Τσικαλάκης.
Υπεβλήθησαν βεβαίως μηνύσεις, αλλά το θέμα είναι ότι όλος αυτός ο εσμός των επήλυδων, πια, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι ο νόμος, η τάξις και η ασφάλεια σε αυτό τον τόπο έχουν προ πολλού καταλυθεί.

Έχουν συνηθίσει να παρανομούν εις βάρος της πατρίδος μας και ημών των ιδίων και ξέρουν ότι αν δεν διαπράξουν φόνο, θα αφεθούν, σε ένα εικοσιτετράωρο, ελεύθεροι, να αλωνίζουν στους δρόμους της Ελλάδος, να πουλάνε ναρκωτικά, να βιάζουν, να εκδίδουν ομοεθνείς τους, να παρανομούν παντοίω τρόπω, να χλευάζουν τους Έλληνες, να απαιτούν, να διαλύουν την οικονομία του κράτους, να διαλύουν τις ζωές μας.

Ως πότε θα τους ανεχόμαστε; Ως πότε….;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου