2 Νοεμβρίου 2010

Εξουσιαστές - Παρακράτος και τα εκρηκτικά πακέτα

Το γνωστό παρακράτος των ψευτοαριστερών - ψευτοαναρχικών, τη συνδρομή βεβαίως ηλιθίων και πανίβλακων ζώων, όπως οι "φοιτητές" που έπιασαν ή καταζητούνται, ήρθε να σιγοντάρει την κυβέρνηση και την παγκόσμια εξουσιαστική τάξη.
Οι χρηματοδοτούμενοι εξουσιαστές, του Σόρος και των υπερδυνάμεων, έρχονται για ακόμη μία φορά να μας αποπροσανατολίσουν από τα οικονομικά αδιέξοδα, που οι "συνεργάτες" τους (ΠΑΣΟΚ & ΝΔ κατά κύριο λόγο), μας έχουν φέρει.

 Ποιό μπορεί να είναι το προφίλ των εξουσιαστών;
Αν υποθέσουμε ότι δεν είναι όλοι πρακτορίσκοι, αυτό που χρίζει ερεύνης είναι, πώς, εικοσιδιάχρονοι και εικοσιτετράχρονοι κλπ, παρασύρονται και ταυτίζονται με τον εξουσιαστικό χώρο και το παρακράτος. Είναι άνθρωποι που έχουν την διάθεση να ρισκάρουν την ζωή τους για μία ιδεολογία; για το χρήμα; ή γιατί είναι πλουτοκράτες και τους λύπει η περιπέτεια;
 Η λογική λέει ότι σε τόσο μικρή ηλικία δύο είναι τα πιο λογικά αίτια της "ενασχολήσεώς" τους με τον στυγνό εξουσιασμό. Η ιδεολογία ή η περιπέτεια.

Ιδεολογία
Ως γνωστόν πολλοί νέοι παρασύρονται από την ιδεολογία της ψευτοεπανάστασης που πουλάει ο χώρος των εξουσιαστών. Μάλιστα πασάρονται και προωθούνται τόσο έντεχνα από τα ΜΜΕ, που για να μπορέσει κάποιος νέος να δει, τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτόν τον χώρο, θα πρέπει να είναι πολύ ψαγμένος.

Περιπέτεια
Τα παιδάκια των μεγαλοκαρχαριών - βουλευτών και λοιπών προνομιούχων της χώρας μας, έχοντας βαρεθεί την χλιδάτη και ανούσια ζωούλα τους, προσχωρούν στην ιδεολογία του χάους και της καταστροφής για να ζήσουν κάτι το διαφορετικό. Βέβαια όταν, κατά λάθος, τους πιάνουν τρέχουν να κρυφτούν στα βρακιά και τα φουστάνια του πατερούλη και της μανούλας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου