24 Νοεμβρίου 2010

Η εξαθλίωση στις γειτονιές μας και οι αφίσες των γραικύλων-πρακτόρων

     
1. Όλη η δυστυχία του κόσμου… περιθάλπεται από τους Έλληνες

Η εκμετάλλευση των υπηρεσιών και παροχών του ΙΚΑ από τους μετανάστες και λαθρομετανάστες έχει ξεπεράσει κάθε όριο.
Με ελάχιστα μεροκάματα (μόλις συμπληρώσουν 2-3) απαιτούν και παίρνουν την προβλεπόμενη μηνιαία σύνταξη των 380€, για ανάπηρα μέλη της οικογένειάς τους που φέρνουν μαζί τους, κυρίως από όμορες χώρες.
Πολλά λοιπόν παραπληγικά παιδιά και ανάπηροι συγγενείς λαθρομεταναστών, σύμφωνα με μαρτυρίες μέσα από το ΙΚΑ, λαμβάνουν αυτήν την σύνταξη, είτε διαβιούν εντός Ελλάδος είτε όχι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή καθημερινά στα γραφεία που είναι υπεύθυνα για την έκδοση αυτών των συντάξεων παρατηρείται συνωστισμός.

  2. Βεβήλωση και κατάληψη δημοσίων χώρων από λαθρομετανάστες 

Σε ποια χώρα του κόσμου και πρωτεύουσα – ιδιαιτέρως όταν αυτή λέγεται ΑΘΗΝΑ – επιτρέπεται να κατασκηνώνουν στην καρδιά της όλοι όσοι έρχονται γυρεύοντας «άσυλο» και να καταλαμβάνουν τις πλατείες της με πρόσχημα την προσευχή; Να την απαξιώνουν, δημιουργώντας της πάσης φύσεως προβλήματα;
Πόσο μεγαλόκαρδοι ή τρομαγμένοι είναι οι ντόπιοι, οι αυτόχθονες, που αιφνιδιασμένοι και αβοήθητοι από κάθε «αρμόδιο» βλέπουν την πρωτεύουσα αλλά και όλη την χώρα τους να μετατρέπεται σε ένα γύφτικο παζάρι μη μπορώντας να αντιδράσουν;

  3. Ο γραικυλισμός και το πρακτοριλίκι σε όλο του το μεγαλείο, αποτυπωμένος σε μία αφίσα

Μάθαμε τα τελευταία χρόνια γιατί οι «φασίστες» Έλληνες, από ιδρύσεως του Ελληνικού κράτους, πληρώνουν φόρους. Πλήρωναν λοιπόν και πληρώνουν φόρους:
Α. Για να πηγαίνουν δωρεάν στα σχολεία τους, οι νεοαφιχθέντες λαθρομετανάστες.
Β. Για να έχουν δωρεάν περίθαλψη οι λαθρομετανάστες.
Γ. Για να κάνουν στάβλους, τα σπίτια που νοικιάζουν, οι λαθρομετανάστες.
Δ. Για να αφοδεύουν μπροστά στα σπίτια των γειτόνων τους, οι λαθρομετανάστες.
Οι «φασίστες» Έλληνες πληρώνουν φόρους για να κατακλέβονται μέσα στα σπίτια τους και στους δρόμους από τους «μετανάστες» και να φοβούνται να περπατούν, όχι μόνο νύχτα αλλά και μέρα.
Οι «φασίστες» Έλληνες ζουν πίσω από κάγκελα που έβαλαν στα παράθυρα και στις πόρτες τους, από τότε που κατέκλεισαν την χώρα τους όλοι οι «διωγμένοι» από την πατρίδα τους, διαθέτοντας, 6 χιλιάδες δολάρια για την μεταφορά τους εδώ!!!

Όποιος γραικύλος λοιπόν θέλει να έχει τέτοιους συμμαθητές – συναδέλφους – γείτονες και να τρώει και κλωτσιές, μπορεί ευχαρίστως να πάει να ζήσει στην Αλβανία – στο Αφγανιστάν – στο Πακιστάν. Τα εισιτήρια δικά μας! 

Ευχαριστούμε θερμά την φίλη μας Ιωάννα για τις φωτογραφίες.

1 σχόλιο:

  1. ολους αυτους ποιος τους φωναξε???ολοι οι πακιστανοι ,μουσουλμανοι και οτι εθνικοτητα θελεις πανηγυριζαν που ξαναβγηκε ο γιωργακης!!!εχουν τα κοτσια να τους απελασουν ολους και η ελλαδα να ξαναομορφυνει χωρις αυτους τους ζητιανους που μειωνουν και βριζουν και απαιτουν με θρασος απο αυτη τη χωρα που τους φιλοξενει.....εχουν δεσει και τα χερια της αστυνομιας μας πιπιλανε για τον ραρσισμο οταν οι πρωτοι ρατσιστες ειναι αυτοι που μας κυβερνουν και ολα γινονται για να μας ποδοπατησουν την αξξιοπρεπεια μας και να μη μπορουμε να σηκωσουμε αναστημα....ειναι ξεφτιλιδες που δεν προσκυνουν το χωμα των ηρρωων ελληνων που ματωσαν για την ιδε-τα πιστςυω-τη σημαια τηνελληνικη!!τι θτμιζει ελληνα απο αυτους που ειναι ετοιμοι να πουλησουν τη πατριδα μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή