12 Νοεμβρίου 2010

Διαφήμιση του Μπουτάρη στο Σκοπιανό πρακτορείο ειδήσεων!

Γιάννης Μπουτάρης τα κατάφερε για άλλη μια φορά! Μετά την θέση, την οποία δεν έχει πάρει πίσω ποτέ, να μετονομαστεί η οδός Αγ. Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ και αφού πρότεινε την δημιουργία ζωνών πορνό στην δημοτική τηλεόραση Θεσσαλονίκης (TV100) για… διαφημιστικούς λόγους, ξεπέρασε τον εαυτό του διαφημιζόμενος στο επίσημο πρακτορείο ειδήσεων των Σκοπίων MINA!

Προφανώς κάποιοι στο επιτελείο του δεν προνόησαν να θέσουν τις απαραίτητες δικλείδες στη Google ώστε η διαφήμιση του υποψήφιου Δημάρχου Θεσσαλονίκης να μην εμφανιστεί σε… λάθος ιστοσελίδα, αλλά η πολιτική ευθύνη είναι του Μπουτάρη.

Γιατί πως αλήθεια αισθάνονται οι Θεσσαλονικείς όταν ο άνθρωπος που διεκδικεί τη ψήφο τους, φιγουράρει στο Σκοπιανό Πρακτορείο Ειδήσεων Mina; Και εύλογη η απορία: Αν εκλεγεί Δήμαρχος πόσα τέτοια «λάθη» θα κάνει, σε μια ευαίσθητη εθνικά περιοχή;http://www.elora.gr/portal/national-issues/7---/2582-2010-11-10-20-20-50
Στήριξη σε Γκιουλέκα - Ψωμιάδη και Σγουρό από το ΛΑΟΣ
Τους τρεις «γαλάζιους» υποψήφιους δημάρχους στηρίζει στους τρεις μεγάλους δήμους για το δεύτερο γύρο ο ΛΑΟΣ. Οπως ανακοίνωσε χτες ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τη συνεδρίαση του ΕΓ του ΛΑΟΣ, το κόμμα του θα υποστηρίξει στην Αθήνα τον Νικήτα Κακλαμάνη, στη Θεσσαλονίκη τον Κώστα Γκιουλέκα και στον Πειραιά τον Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Μάλιστα, εξηγώντας τη σχετική απόφαση άσκησε κριτική σε πρακτικές και τοποθετήσεις τόσο του Γιώργου Καμίνη και του Γιάννη Μίχα, όσο και του Γιάννη Μπουτάρη (αναφέρθηκε στην πρότασή του για μετονομασία της οδού Αγίου Δημητρίου σε Κεμάλ Ατατούρκ αλλά και στη στάση του στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ), χωρίς να αναφέρει τα ονόματα των «γαλάζιων» δημάρχων.
 
πηγή: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/11/blog-post_7126.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου