17 Σεπτεμβρίου 2010

Αυτοί δεν έχουν κουλτούρα, εμείς είμαστε λευκοί!!!

17/9/2010
Από ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, που παίζει ελληνικά έντεχνα, πληροφορηθήκαμε, από τους εκφωνητές πρωινής εκπομπής, ότι Αλβανός (λαθρομετανάστης) που διαμένει στον Άγιο Παντελεήμονα , είπε, σε σχέση με τα προχθεσινά επεισόδια:
«αυτοί (οι αφρικανοασιάτες) δεν έχουν κουλτούρα εμείς είμαστε λευκοί»!

Το πιο παράδοξο όμως είναι ότι οι παρουσιαστές της ραδιοφωνικής εκπομπής, κατέληξαν στο συμπέρασμα, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ο ρατσισμός είναι μεταδοτικός. Δηλαδή, ότι εμείς, οι κακοί έλληνες, μεταδώσαμε τον βάκιλο του ρατσισμού στους πρώτους λαθρομετανάστες και τώρα και αυτοί αντιδρούν, στους νέους λαθρομετανάστες, όπως εμείς, όταν πρωτοήρθαν.
Για όλα φταίμε εμείς.
Βέβαια πρέπει να έπεσε το σχετικό κράξιμο στο τηλεφωνικό κέντρο, γιατί μετά προσπαθούσαν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα.

Αυτό, λοιπόν, που δεν έχουν καταλάβει κάποια ηλίθια δίποδα, που δυστυχώς είναι πεπλανημένοι έλληνες, ως επί το πλείστον, είναι ότι η φυλετική συνοχή και η επιλογή του ομοίου είδους για να συμβιώσεις, είναι μία φυσική διαδικασία και δεν υπόκειται σε κάποιους οικονομικούς ή πολιτικούς κανόνες. Είναι κάτι αυθόρμητο, βρίσκεται μέσα στο DNA όλων των ανθρώπων, λευκών, μαύρων, κίτρινων,... και δεν πρόκειται να αλλάξει.
Όσοι λοιπόν, αντιδιαστέλλονται στην διατήρηση της διαφορετικότητος, που η ίδια η ΦΥΣΗ έχει δημιουργήσει, θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως τα χειρότερα ρατσιστοειδή υποκείμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου