20 Αυγούστου 2010

Νέα επεισόδια κατά των Ελλήνων της Β. Ηπείρου

Oι Αλβανοί uckάδες και uccέδες εκμεταλλεύονται την ανυπαρξία του ελληνικού κράτους και προχωρούν το σχέδιο αφελληνισμού και τρομοκράτισης των Ελλήνων της Β. Ηπείρου. Ο ελληνισμός της Χιμάρρας αποτελεί τροχοπέδη για τις επεκτατικές βλέψεις των σκληροπυρινικών των Τιράνων, αφού εάν δεν υποκύψει ο ελληνισμός στην Χιμάρα πως θα μπορέσουν να διεκδικήσουν την Άρτα και την Πρέβεζα; Για σκεφτείτε ένας μουσουλμάνος της Θράκης να δολοφονούνταν από Έλληνες εθνικιστές στην Κομοτηνή, πως θα ανιδρούσαν οι μουσουλμάνοι και οι Τούρκοι. Περιττό να σας περιγράψω ότι θα καίγανε τα μισά χριστιανικά μαγαζιά θα απέκλειαν την περιοχή και θα ζητούσαν να επέμβει η μάνα Τουρκία ως ειρηνευτική και εγγυήτρια δύναμις. Θυμηθείτε τι έγινε με την Γεωργία και την Ρωσσία όταν οι Γεωργιανοί έκαναν εκκαθαρίσεις Ρώσσων στην Γεωργία. Το ίδιο θα συνέβαινε και με το Ισραήλ και τους Παλαιστινίους και παντού πλήν της Ελλάδος. Εμείς εδώ είμαστε διεθνιστές δηλ. αποποιούμαστε πλήρως των εθνικών μας δικαίων, συμφερόντων και διεκδικήσεων. Διαβάστε τα κάτωθι άρθρα  



Νέο Επεισόδιο: Νεαρός Έλληνας ξυλοκοπήθηκε στην Αλβανία

• Οι διακοπές στην Αλβανία του στοίχισαν ένα γερό ξυλοδαρμό επειδή μιλούσε Ελληνικά!!!

• Νέο περιστατικό με θύμα Έλληνα στην Αλβανία

Και δεύτερο περιστατικό βίας στο φως σε βάρος νεαρού Έλληνα. Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα Αλβανών επιτέθηκαν, γρονθοκόπησαν και έκλεψαν 19χρονο στην παραλία Λιβαδιού στη Χειμάρρα, επειδή μιλούσε ελληνικά!

Ο 19χρονος από την Αργυρούπολη Αττικής συνόδευε οικογενειακούς φίλους του, Βορειοηπειρώτες, και πριν από δέκα μέρες βρισκόταν στην παραλία του Λιβαδειού στη Χειμάρρα.

Μια παρέα Αλβανών πλησίασαν τον νεαρό και τον ρώτησαν κάτι στα αλβανικά, αλλά ο 19χρονος δεν κατάλαβε και τους απάντησε στα ελληνικά, ενώ ταυτόχρονα μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο με τη μητέρα του στην Αθήνα.

Οι Αλβανοί ενοχλήθηκαν από τα ελληνικά που άκουσαν, του επιτέθηκαν, τον ξυλοκόπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και στο σώμα και του έκλεψαν το κινητό τηλέφωνο, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στην παραλία.

Ο 19χρονος επέστρεψε στην επόμενη μέρα στην Ελλάδα και δεν θέλει να μιλήσει σε κανέναν για το περιστατικό, καθώς έχει υποστεί σοκ.

Φυσικά, δεν αναμένεται καμία ανακοίνωση από την κυβέρνηση της Πάρου..., του Πόρου και του ΔΝΤ.

kostasxan.blogspot.

Πηγή: http://corfuonair.blogspot.com/2010/08/blog-post_1950.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου