28 Ιουλίου 2010

Ο αξιωματικός-φαινόμενο

28/7/2010 

• Ο απόστρατος ταξίαρχος της ΠΑ κ. Αντώνης Κάντας διέπρεψε σε χώρους ευθύνης του ΥΕΘΑ (αναπληρωτής γενικός διευθυντής Εξοπλισμών – υπό τους κ. Τσοχατζόπουλο και Σμπώκο, γενικό διευθυντή Εξοπλισμών επʼ ολίγον), ως χειριστής τεραστίων εξοπλιστικών προγραμμάτων, έμπιστος των υπουργών κ. Τσοχατζόπουλου και Παπαντωνίου.

Βρέθηκαν στον λογαριασμό του στην τράπεζα-διακινητή «παροχών» της Ζήμενς 500.000 ευρώ για την υπόθεση ΜΑΝ (αντισταθμιστικά Patriot).

• Ερωτηθείς από ρεπόρτερ, απάντησε ψύχραιμα: «Μπλέξανε οι λογαριασμοί. Τα λεφτά αυτά είναι καθαρό προϊόν οικονομιών μου». Για θαύμα, ιταλιστί miracolo και γερμανιστί das wunder, συζητούσαν οι συνάδελφοί του στην ΠΑ, οι οποίοι αποστρατευόμενοι ως πτέραρχοι μετά δυσκολίας κατορθώνουν να αγοράσουν δυάρι στον φωταγωγό από το εφάπαξ.

• Κάποιος συνάδελφός του πρόσθεσε: «Ήταν γνωστός οικονομικός γάτος. Δικαιολογούνται αυτά τα λεφτά... Μην ξεχνάμε ότι είναι λέκτωρ της έδρας Οικονομία Άμυνας του ΑΠΘ».

Και νέες οικονομίες - Απονομή Νόμπελ

• Δεν πέρασαν λίγες ημέρες και βρέθηκαν σε άλλους λογαριασμούς του (από έλεγχο της ΤΕ) τα παρακάτω ποσά, αποδεικνύοντας την οικονομική ευφυΐα του ανδρός, οπότε, κατά τις πληροφορίες, πρόκειται να προταθεί για την απονομή Νόμπελ:
- 2.046.560 ευρώ
- 108.667.000 δρχ.
(«Ελευθεροτυπία» 2/7/2010 - ΣΚΑΪ 1/7/2010)

• Το ίδιο Νόμπελ διεκδικεί και έτερος ανήρ του περιβάλλοντος Τσοχατζόπουλου, ο κ. ΠΝ, στέλεχος της πάμπτωχης ΕΒΟ, που βρέθηκαν στον λογαριασμό του 5 εκατ. ευρώ («Καθημερινή», 26/7).
 


Το διαβάσαμε στο: http://dexiextrem.blogspot.com/2010/07/blog-post_3362.html
ΠΗΓΗ: paron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου