8 Μαΐου 2010

Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΕΝΘΟΣ.. ΚΑΙ Ο ΦΑΣΟΥΛΑΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΟ FINAL 4 ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!!

08/05/2010

Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο κ. Φασούλας πέρα βρέχει!
Η χώρα βιώνει μια τραγωδία μετά την χθεσινή άδικη απώλεια 4 συνανθρώπων μας, η κρίση αλλάζει μορφή και από οικονομική τείνει να γίνει κοινωνική, με ότι αυτό συνεπάγεται, και ο ''ψηλός'' δίνει συνέντευξη ΕΚΤΑΚΤΩΣ-ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ τα γεγονότα-για το Final Four και τη ζωή του.
Ο Δήμαρχος Πειραιά, σύμφωνα με το Δημοτικό Ραδιόφωνο ΚΑΝΑΛΙ 1:
O Δήμαρχος Πειραιά , Παναγιώτης Φασούλας τα λέει σήμερα 6 Μαϊου, 18:00 με 20:00 ,"σε πρώτο ενικό", στην έκτακτη εκπομπή του Νίκου Παπαϊωάννου και Σπύρου Μιχαλόπουλου στο Κανάλι Ένα του Πειραιά στους 90,4 ή στο www.kanaliena.gr. Ο Παναγιώτης Φασούλας μιλά για τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στο final-four του Παρισίου , για τον Πειραιά και για τη ζωή του. Εκτακτως , σήμερα Πέμπτη ,18:00 με 20:00.
Μα που ζείτε κ. Δήμαρχε;;;
Καμία ευαισθησία πια;;;
Όλοι οι αγώνες στη χώρα μας αναβλήθηκαν, όλοι σιωπούμε, γιατί πραγματικά η χώρα είναι σε πένθος, και το μόνο που σας απασχολεί είναι ψηφοθηρικά να μιλήσετε για την πορεία του Ολυμπιακού στο Final 4;;;
Και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι άνθρωποι, και μάλιστα ευαισθητοποιημένοι σε κοινωνικά θέματα.. Μην περιμένετε να ακολουθήσουν τις τακτικές σας.
Ειλικρινά λυπούμαστε που είστε ο Δήμαρχος μας, ο Δήμαρχος του Πειραιά!

ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου