5 Μαΐου 2010

Προβοκάτσια – Εξουσιαστές – Κρατισμός

05/05/2010



Οι εξουσιαστές προβοκάτορες, τσιράκια των μεγάλων δυνάμεων και των μυστικών υπηρεσιών τους, κουκουλοφόροι, έδρασαν ξανά.
Οι (ψευτο)αναρχικοί ναρκομανείς, πληρωμένοι δολοφόνοι του Σόρος και των λοιπών καθαρμάτων του αμερικανικοσιωνιστικού επεκτατισμού, φασίστες, δολοφονούν ξανά.
Είναι οι ίδιοι τύποι που είτε φορούν την κουκούλα του (αντι)εξουσιασμού, είτε την στολή της ΕΛΑΣ, είτε φορούν γραβάτα στην Βουλή, ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές των αφεντικών τους.
Και ο στόχος τους είναι ένας. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.

Ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και αποδυνάμωση του έλληνα εργάτη και των κεκτημένων του. Αυτό το κλιμάκιο το έχει αναλάβει εργολαβικά το ΚΚΕ.

Ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών και ιδεολογική στήριξη και προώθηση των απανταχού απάτριδων, νεοταξιτών, αμερικανοθρεμένων αριστεριστών. Αυτό το κλιμάκιο το υπερασπίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τις συνιστώσες του και οι ΜΚΟ.

Άκρατος νεοφιλελευθερισμός - Σοσιαλιστικός κεφαλαιοκρατισμός – Αποεθνοποίηση - Πολυπολιτισμός. Αυτό το κλιμάκιο το χειρίζονται τα δύο κόμματα εξουσίας τη βοηθεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Αποδυνάμωση, απαξίωση και περιθωριοποίηση των ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ Ελλήνων. Κλιμάκιο που έχει αναλάβει εν μέρει το ΛΑΟΣ τη βοηθεία φυσικά και των υπολοίπων.

ΦΘΑΝΕΙ ΠΙΑ
ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ – ΟΥΤΕ ΝΔ – ΟΥΤΕ ΚΚΕ – ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ – ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ – ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ούτε κανένας άλλος από τα απολιθώματα του παρελθόντος που βασανίζουν την ΕΛΛΑΔΑ και τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ας κάνουμε μία καινούργια αρχή. ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΕΣΤΙ Η ΠΑΤΡΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου