13 Μαΐου 2010

Η τρομοκρατία της αριστεράς ξαναχτυπά. Κάτω η ΧΟΥΝΤΑ του ΑΚΕΛ και των τραμπούκων του.

13/05/2010

Κάτω η ΧΟΥΝΤΑ του ΑΚΕΛ και των τραμπούκων του: Σχολιάζοντας τις κυπριακές φοιτητικές εκλογές 2010 στην Αθήνα

Μάϊος 2010.



Αθήνα.


Κυπριακές Φοιτητικές εκλογές:


Μεγάλος νικητής στις προχθεσινές φοιτητικές εκλογές στην Αθήνα της 9ης Μαΐου ήταν η Αυτόνομη Αντιομοσπονδιακή παράταξη του ΔΡΑΣΙΣ-ΚΕΣ, αφού αυξάνοντας την αριθμητική της δύναμη, μεγιστοποίησε το ποσοστό στην ΕΦΕΚ από 15,75% σε 18%, ενώ είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως όλες οι κομματικές παρατάξεις υπέστησαν σοβαρή αριθμητική πτώση.
Ταυτόχρονα όμως, κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψήφων, όλοι οι παρευρισκόμενοι, έγιναν μάρτυρες της πρωτοφανούς ενέργειας της φοιτητικής παράταξης του Α.Κ.Ε.Λ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ Κίνησης Φοιτητών, η οποία εισήλθε στην αίθουσα της ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΧOΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ, με τη συνοδεία 230 μελών του Μ.Α.Σ (μέτωπο αγώνα σπουδαστών) το οποίο ανήκει οργανικά στο ΚΚΕ.

Τα μέλη του Μ.Α.Σ, που βρίσκονταν παραταγμένα με επιθετικό σχηματισμό, ήταν όλα οπλισμένα με ξύλινα ρόπαλα και κράνη δημιουργώντας ένα κλίμα τρομοκρατίας άνευ προηγουμένου, ενώ ορισμένοι έφεραν και περίστροφα!! Προκλητικά, τα μέλη του Μ.Α.Σ προχώρησαν σε επίδειξη δύναμης προς στους σπουδαστές του ΔΡΑΣΙΣ Κ.Ε.Σ οι οποίοι βρίσκονταν δίπλα τους, αλλά και σε φοιτητές άλλων παρατάξεων μεταξύ των οποίων πολλές κοπέλες. Δεν δίστασαν ακόμη να προκαλέσουν το εθνικό αίσθημα όλων των υπόλοιπων φοιτητών φωνάζοντας επαναπροσεγγιστικά συνθήματα στην τουρκική γλώσσα και αποδοκίμαζαν τον Εθνικό Ύμνο. Επίσης, όπως και κάθε χρόνο, φώναζαν χλευαστικά συνθήματα εναντίον των ηρώων αγωνιστών της ΕΟΚΑ.
...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ:
http://antiparakmi.blogspot.com/2010/05/2010.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου