25 Μαΐου 2010

ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

25/05/2010


TO KKE ΤΑΣΣΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ

 Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεσκεπάσουμε την διγλωσσία του ΚΚΕ για το μεταναστευτικό. Το ΚΚΕ πράγματι, δεν ψήφισε το νομοσχέδιο του Ραγκούση που χορηγεί το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στα παιδιά των λαθρομεταναστών και όλοι νομίσαμε ότι παραδόξως είναι κατά του νομοσχεδίου. Κι όμως το ΚΚΕ ψαρεύει σε θολά νερά και θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Από την μία γνωρίζει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων εργατών πλήττονται από τα κύματα των λαθρομεταναστών, που είναι φθηνό εργατικό δυναμικό για το κεφάλαιο, και για να μην γυρίσουν την πλάτη στο ΚΚΕ οι Έλληνες ψηφοφόροι ψήφισε μέσα στην βουλή κατά του νομοσχεδίου αλλά την ίδια ώρα σε ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου της Κ.Ε. του ΚΚΕ (ριζοσπάστης 7 Μαρτίου 2010) διεκήρυξε ότι είναι αναφανδόν υπέρ του δικαιώματος ψήφου των μεταναστών.






ΕΛΕΟΣ !! Τελικά τι είστε κατά ή υπέρ του νομοσχεδίου ; Γιατί κύριοι του ΚΚΕ δεν ψηφίσατε υπέρ του νομοσχεδίου; Μήπως γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων είναι κατά, και φοβηθήκατε μήπως χάσετε ψήφους; Δηλαδή θελετε και τους ψήφους των Ελλήνων και των αλλοδαπών. Και δεν σταματάει εδώ η πολιτική αγυρτεία του ΚΚΕ αλλά, μέσα από τα πρακτικά της πανελλαδικής συνδιάσκεψης του Μαρτίου 2010 αποκαλύπτεται ότι το ΚΚΕ μεθοδεύει να οργανώσει τους λαθρομετανάστες σε εργατοπατέρες συνδικαλιστές δηλ. οι Αλβανοί, Πακιστανοί, Αφρικανοί και λοιποί να καταστούν οι ηγέτες του ελληνικού εργατικού κινήματος. ΑΙΣΧΟΣ.






Το ΚΚΕ πλέον ξεκάθερα βάζει ταφόπλακα στην εργατική τάξη που αντί να πετάξει τους λαθρομετανάστες στην θάλασσα όπως έλεγε ο Έγκελς και ο Μαρξ τους προαλείφει για εργατοπατέρες. Και σας ερωτώ. Πώς κύριοι του ΚΚΕ το εθνικό προλετάριο θα ηγηθεί σε άρχουσα τάξη (δηλ. να κυβερνήσει) σύμφωνα πάντα με το Κομμουνιστικό Μανιφέστο; Μήπως εννοείτε οι Αλβανοπακιστανοί να μας κυβερνήσουν;

ΑΙΣΧΟΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΛΣ

Δείτε τις θέσεις των ΜΑΡΞ και ΕΓΚΕΛΣ στην κάτωθι διευθυνση καθώς επίσης και την εναρμόνιση της Αριστεράς με τις ΗΠΑ και το παγκόσμιο κεφάλαιο.
http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/h_4340.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου