1 Μαΐου 2010

Διαμαρτυρία φωτιά, επικών διαστάσεων, που δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο του Τειρεσία! Διαβάστε την προσεκτικά ... ότι πρέπει για σήμερα

01/05/2010

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ προς κ.Πετσάλνικο
Το παρόν εστάλη στον ΤΕΙΡΕΣΙΑ απο τον κ.Αντώνη Μπαουζερ
Προς:Βουλή των Ελλήνων (info@parliament.gr)
Υπ’όψιν Κυρίου Φίλιππου Πετσάλνικου

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Πετσάλνικε,
Ενυπόγραφα αποφάσισα να σας στείλω αυτό το μύνημα με πλήρη γνώση όσων συνεπειών μπορουνε να παρουσιαστούνε στην πορεία για μενα προσωπικα ισως. Αισθανομαι οτι ειμαι ενας απλός Πολίτης και εχω και εγω δικάιωμα να σας γραψω ενα γραμματακι να σας πω τι μου συμβαινει τι με ενοχλει, τι με εκνευρίζει, τι με στενοχωρεί, τι κάνει τελος παντων την καθημερινοτητα μου να μην ειναι και τοσο καλη πλεον.
...
Εσείς, οι Συναδελφοι Βουλευτες σας και ειδικα όσοι διατελέσανε Πρωθυπουργοι, Υπουργοι, Υφυπουργοι, Γενικοι Γραμματεις, Προεδροι οργαμισμων κλπ παρατρεχαμενα Λαμόγια εχετε κάνει την ζωή μου εναν ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ Γολγοθά, ένα Μαρτύριο, μια ... «Οδύσσεια» που οσο και αν «λενε» την βλεπουμε να κραταει μια ζωή.
...
Θα με ρωτησετε «γιατι δεν αυτοκτονείς να τελειωνουμε με σενα?». Εεεε Κυριε Πετσαλνικε δεν μπορω να το κάνω. Εχω παιδια και πρεπει να κάνω προσπαθεια να τα μεγαλωσω ασχετως το εαν ειμαι χωρισμενος. Πρεπει νομιζω και αποτελεί καθήκον μου. Οπότε το σκεπτικο της αυτοκτονιας το διαγραφουμε! Αλλα επιμένω οι δουλειες μας δεν πανε καθολου καλα Κε Πετσαλνικε, παντου βρισκουμαι ΑΔΙΕΞΟΔΟ, προβληματα!! Τα προβληματα τεραστια!
...
Γιατι Κυριε Πετσαλνικε ολοι οι «ΕΣΕΙΣ» Χαραμοφαηδες Λαμογια Κλεφταραδες και αποτυχημενοι Επαγγελματίες τολμήσατε να βαλετε στο Στοχαστρο πλεον και τον Ιδιωτικο τομεα? Γιατι θελετε να κοψετε τους 12ους 13ους 14ους κλπ Μισθους? Γιατι τολμανε ΟΙ «ΕΣΕΙΣ» οι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ να λενε τέτοια? Σας ειπα, εκτος απο τους Δημοσιους Υπαλληλους με αυτα και αυτα αρχισατε να νευριαζεται πολυ και άλλους ΠΟΛΛΟΥΣ! Σας εφιστω να το προσεξετε αυτο το σημείο!!!Σε τις σας εφταιξε και ο Ιδιωτικος Υπαλληλος? Γιατι Κυριε Πετσαλνικε ολοι οι «ΕΣΕΙΣ» Παλιομπαγλαμαδες Λαμογια δεν κοβεται τα υπερογκα εξοδα σας?
...
Κε Πετσαλνικε και όλοι οι «ΕΣΕΙΣ», ξερετε και κατι άλλο? Το Μεγάλο Μπουρδελο που ΕΣΕΙΣ ονομαζεται Δημοσια Παιδεία ξερετε οτι εχει οδηγησει χιλιαδες οικογενειες σε περισσοτερα εξοδα απο οσα θα κανανε εαν το παιδι τους πηγαινε σε ιδιωτικο σχολειο?
...
Το ενα μου παιδι ειναι 14 και το άλλο 10 χρονων αντιστοιχα. Πεστε μου Κε Πετσαλνικε και ολοι οι ...»ΕΣΕΙΣ»... τα ΡΕΜΑΛΙΑ, οι ΜΕΓΑΛΟΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ τι μελλον εχουνε αυτα τα καημενα? Τι μέλλον τους ετοιμασατε? Ολοι οι «ΕΣΕΙΣ» οι ΨΕΥΤΑΡΑΔΕΣ-ΛΑΜΟΓΙΑ-ΚΛΕΦΤΕΣ-ΑΛΗΤΕΣ ψηφιστηκατε, παιρνατε ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ μισθους, σας εμπιστευομασταν για να κανετε απλα πραγματα, να φροντισετε για την ευημερια μου των παιδιων μου και εκατομυριων άλλων.
...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΔΩ:
http://tiresias-press.blogspot.com/2010/04/blog-post_2299.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου