30 Απριλίου 2010

Αρχίζει η ανέγερση του Τεμένους Αθηνών στον Βοτανικό, με δαπάνες του ελληνικού κράτους!! Με τις υγείες μας!!

30/04/2010

Τα παίρνουν από τους αξιωματικούς του στρατού και της αεροπορίας μας, που διακινδυνεύουν την δική τους ζωή για την δική μας ασφάλεια, τα παίρνουν από τις χήρες και τα ορφανά των πεσόντων αξιωματικών ηρώων μας, για να τα δώσουν στους "εισαγόμενους"... άλλωστε πως αλλιώς θα δείξουμε την απέραντη ευγνωμοσύνη μας, σ' αυτούς που προτιμούν τα νοσοκομεία μας για την δωρεάν τους περίθαλψη, τα πεζοδρόμιά μας για την διαλάληση της πραμάτειας τους, την "εντόπια" νησιώτικη κουζίνα με τα ζεστά κρουασάν υποδοχής ... πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, θα γυρίσει ο τροχός, και άλλα πολλά, υπάνθρωποι !!!

Την άμεση οικοδόμηση του Τεμένους Αθηνών, χωρητικότητας περίπου 500 ατόμων, σε τμήμα του οικοπέδου όπου βρίσκεται το Ναυτικό Οχυρό στον Βοτανικό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Το έργο θα εκτελεστεί αποκλειστικά με ελληνικά κρατικά κονδύλια, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, ενώ «προσφορές από ξένους φορείς, κρατικούς ή μη, δεν θα γίνουν δεκτές». (!!!!!!)

 
Ως προς τη διοικητική δομή, με απόφαση της υπουργού Παιδείας διορίζεται επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, δύο μέλη του οποίου προτείνονται από αναγνωρισμένα, έγκριτα μουσουλμανικά σωματεία, ενώ πέντε άτομα είναι Έλληνες κρατικοί λειτουργοί.
Για την υλοποίηση του έργου, ο πρωθυπουργός διορίζει Επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο κ. Θ.Πάγκαλο με την συμμετοχή των υπουργών Παιδείας, Εσωτερικών, Εξωτερικών, Αμυνας, Προστασίας του Πολίτη και ΚΕΔ.

ΠΗΓΗ:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1131242&lngDtrID=244

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου