19 Απριλίου 2010

Η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά δέχτηκε εγκληματική επίθεση από αλλοδαπούς

19/04/2010

Όχι ο τίτλος δεν προέρχεται από κάποιο "ακραίο" "εθνικιστικό" ιστότοπο αλλά από την ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά !!!
(Δείτε και την προηγουμένη ανάρτηση για να καταλάβετε το "παράλογο" της υπόθεσης...)


Η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά δέχτηκε εγκληματική επίθεση από αλλοδαπούς με πέτρες μπουκάλια και ξύλα, στο παράνομο παζάρι της Αλιπέδου, με αποτέλεσμα να τεθεί σε άμεσο κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα και η ζωή των αστυνομικών του Δήμου και της ΕΛ.ΑΣ


Προηγουμένως υπήρξαν συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας εξ αυτών, ο οποίος διεκομίσθη στο Νοσοκομείο. (...και αν έχει σπάσει και κανένα δόντι θα τον πάμε, όταν με το καλό φτιαχτεί, στο λαθροδοντιατρείο!!!)


Από την επίθεση υπέστησαν υλικές ζημιές οχήματα της Δημοτικής Αστυνομίας.
Κανένας δεν μπορεί να ανεχθεί τέτοιες ενέργειες που καταλύουν κάθε έννοια νομιμότητας και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών. Καλούμε το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την αντιμετώπιση τέτοιων επικίνδυνων φαινομένων.


ΠΗΓΗ:

1 σχόλιο:

  1. Θα παραμυθολογούσαμε εάν ισχυριζόμασταν ότι ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα.
    Θα εξαπατούσαμε την νοημοσύνη μας εάν πιστεύαμε πώς η παρούσα ξενόφερτη πολιτική έδρα αντιπροσωπεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες πολίτες.

    Κάθε άλλο δυστυχώς.

    Ζούμε υπό κατοχή συνάδελφες και συνάδελφοι.

    Δεν υπάρχουν νόμοι προστασίας για τους Έλληνες, ούτε στον δημόσιο χώρο, ούτε στα σχολεία, ούτε στα νοσοκομεία, ούτε στο εμπόριο, …πουθενά!

    Έχουμε όλοι επιτρέψει να μας δέσουν χειροπόδαρα οι ανθέλληνες εξουσιαστές, και ήμαστε όλοι όμηροι, μηδενός εξαιρουμένου, όλοι μας, συμπεριλαμβανομένου και του στρατού μας, δυστυχώς!

    Άντε τώρα να περιμένουμε το Υ. Προστασίας του Πολίτη να μας προστατεύσει. Το μόνο που θα σας επιστρέψει στις αιτήσεις σας είναι απόλυτη Σιγή.
    Γιατί δεν τους ενδιαφέρει κανένας από εμάς.
    Και όμως τρέχουνε αυτά τά καθάρματα με την ψυχή στο σώμα να συμπαρασταθούνε στους λαθραίους, με υποκλίσεις και θριαμβευτικά άσματα περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τά οποία γράφουν με το αίμα των Ελλήνων θυμάτων που χύνουν οι λαθραίοι στην Χώρα της Πάλαι Δημοκρατίας.
    Ας μην ξεχνάμε πώς οι Έλληνες δεν έχουν δικαίωμα υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους! Γιατί πώς αλλιώς εξηγείται το ότι τους παραγκωνίζει τους Έλληνες τό Υπουργείο τής Προστασίας του Πολίτη, και ο Σύλλογος των ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ διαθέτετε μόνον προς υπεράσπιση των Λαθραίων, και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΩΝ;

    Εάν θέλετε να ξαναδούμε Γαλάζιο Ουρανό, εάν θέλετε νά ξαναγίνουμε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, πάρετε το Δίκαιο στα χέρια σας. Είναι ευθύνη του κάθε Δημοκράτη Πολίτη να αποφασίζει την πορεία του έθνους του και της ζωής του.

    Εάν όμως δεν πάρετε τις ευθύνες σας, καταλογίσετε ότι από δικό σας χέρι θα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΓΕΝΟΣ, και θα πάψει να υπάρχει στους χάρτες του μέλλοντος μια χώρα ονομαζόμενη ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή