16 Απριλίου 2010

Κυβέρνηση της πλάκας με Στρατό για τα καρναβάλια

15/04/2010

Παρελάσεις χωρίς μηχανοκίνητα αλλά αποκριάτικες γιορτές με στρατιωτικά οχήματα...

Δεν παίζονται με τίποτα πλέον εκεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας! Ανακοινώνουν την διακοπή της συμμετοχής μηχανοκινήτων τμημάτων στις παρελάσεις των Εθνικών Επετείων για λόγους οικονομίας και λόγω της γενικότερης οικονομικής κρίσεως πού μαστίζει την χώρα από την μία και από την άλλη διαθέτουν στρατιωτικά οχήματα για τα καρναβάλια!
Αυτό αποδεικνύεται από σχετική ερώτηση προς το Υπουργείο που υπέβαλε ο Ηλίας Πολατίδης και την σχετική απάντηση του Υπουργού Ελ. Βενιζέλου. Ο βουλευτής είχε λοιπόν συγκεκριμένες καταγγελίες ότι κατά την διάρκεια του φετινού καρναβαλιού της Ξάνθης χρησιμοποιήθηκαν στρατιωτικά οχήματα του Δ΄ Σώματος Στρατού για την έλξη αποκριάτικων αρμάτων και φυσικά ερωτούσε εάν αυτό αληθεύει.

Τι απάντησε το Υπουργείο. Ότι μετά από αίτημα της Δημοτικής Επιχείρησης Ξάνθης και: «Παρά την αρχικά αρνητική απάντηση, αποφασίσαμε τελικά την διάθεση 19 οχημάτων, καθώς δεν υπήρχε χρόνος αντίδρασης του Δήμου Ξάνθης για την εξεύρεση άλλων μέσων και υπήρχε ο κίνδυνος να μην πραγματοποιηθεί η πολιτιστική εκδήλωση, η οποία έχει αποδειχτεί τα τελευταία χρόνια εξαιρετικά σημαντική για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της παραμεθόριας περιοχής Θράκης και τήρησης των εθίμων της». Τέλος, σπεύδει έντρομο να απαντήσει ότι: «Δηλώθηκε στους αρμοδίους τοπικούς φορείς ότι αυτό έγινε για τελευταία φορά»!

Τι να πρωτοθαυμάσει και τι να πει κανείς! Ένας ολόκληρος εθνικός στρατός σύρεται από μία δημοτική αρχή, που να σημειωθεί ότι με δικιά της υπαιτιότητα κινδύνευσε η μη πραγματοποίηση της εκδήλωσης, για να μην χαλάσει ένα καρναβάλι! Και ας συμφωνήσουμε ότι ορθώς έπραξε ο στρατός μπροστά στον κίνδυνο να μην πραγματοποιηθεί η ομολογουμένως σημαντική αυτή πολιτιστική εκδήλωση. Τι έχει να πει όμως ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας που αβίαστα προ ολίγου καιρού κατήργησε την συμμετοχή μηχανοκινήτων τμημάτων στις στρατιωτικές παρελάσεις για οικονομικούς λόγους, χωρίς καν να γνωρίζει το ακριβές κόστος; Και όπως μάλιστα απεδείχθη εκ των υστέρων το κόστος είναι πολλάκις μικρότερο απ' ό,τι διεκήρυτταν διαπρυσίως οι διάφοροι ψευτοπροοδευτικοί διεθνιστούληδες δια των Μ.Μ.Ε. Βέβαια, είναι γνωστό ότι δεν τους ενδιαφέρει το οικονομικό κόστος και το περιβάλλον(!!!), όπως επιχειρηματολογούσαν, αλλά η κάμψη μέχρι εξαφανίσεως κάθε ίχνους εθνικού φρονήματος από τον ελληνικό λαό και κάθε σχέση αυτού με το στράτευμα.

Δυστυχώς, απ' όλα αυτά ένα συμπέρασμα βγαίνει. Η πολιτική ηγεσία του τόπου δεν θέλει έναν υπερήφανο ελληνικό εθνικό στρατό, προστάτη της Πατρίδος. Είναι εγκλωβισμένη στις νεοταξικές, νεοφιλελεύθερες και διεθνιστικές της ιδεοληψίες και άγεται και φέρεται από τους Ταλιμπάν της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Είναι μία κυβέρνηση, όπως αποδεικνύεται από την μέχρι τώρα πορεία της, για καρναβάλια, γι' αυτό θέλει κι έναν στρατό για καρναβάλια!

ΠΗΓΗ:
http://elkosmos.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3946:2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου