19 Απριλίου 2010

Βουλευτές αγνόησαν την Ομογένεια και πήγαν σε κομματικές συγκεντρώσεις!

19/04/2010
Απαράδεκτες συμπεριφορές βουλευτών μας απέναντι στην ομογένεια!

Η Ομοσπονδία Ελληνοαμερικανικών Οργανώσεων του Ιλλινόϊς «Η ΕΝΩΣΗ», κατ' αρχήν εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Βουλή των Ελλήνων για την αποστολή της Διακομματικής Αντιπροσωπίας, αποτελούμενης από τους Βουλευτές Στ. Κελέτση, Παν. Σγουρίδη και Αντωνία Αντωνίου, στις εκδηλώσεις της Ομοσπονδίας μας (5 Απρ. 2009) για την επέτειο της Εθνικής μας Εορτής του 1821.
Επίσης αναγνωρίζουμε τις οικονομικές θυσίες στις οποίες υπόκειται η Γενέτειρα, για να ικανοποιήσει το αίτημα της Ομογένειας και του Απόδημου Ελληνισμού.
Η Ομοσπονδία μας, όταν πληροφορήθηκε από τον Γεν. Πρόξενο κ. Πέτροβα την αποστολή της Διακομματικής, και τ
ην παράκληση να καταρτίσουμε το πρόγραμμα τους, εμείς αμέσως, επίσημα στείλαμε το επισυνημμένο πρόγραμμα.
Η Ομοσπονδία μας, τίμησε τους βουλευτές, παραθέτοντας Δεξίωση το Σάββατο βράδυ και τους απένειμε πλακέτες για την παρουσία τους.
Την Δευτέρα το πρωΐ σύμφωνα με το πρόγραμμα έπρεπε να επισκεφθούν το ημερήσιο Ελληνοαμερικανικό σχολείο του Πλάτωνα, ενώ το βράδυ θα έπρεπε να παραστούν στην συνεδρίαση της Ομοσπονδίας.
Δυστυχώς, οι κύριοι βουλευτές, δεν πήγαν στο σχολείο, ενώ τα παιδιά, οι δάσκαλοι και οι γονείς, τους περίμεναν μέχρι που απαγοητεύθηκαν. Σας επισυνάπτομε το γράμμα τους.Το ίδιο έπραξαν και το βράδυ. Δεν παρουσιάστηκαν στην προγραμματισμένη συνάντηση, με το Δ. Σ. της Ομοσπονδίας. Αλλά προτίμησαν να παραβρεθούν σε κλειστές κομματικές συγκεντρώσεις, παρ' ότι τους έγινε υπενθύμιση από τον Πρόεδρο, την Κυριακή. Ο κ. Κελέτσης πήγε στη συγκέντρωση της Ν. Δ. και η κ. Αντωνίου στα γραφεία του Πασοκ, ενώ ο κ. Σγουρίδης ανεχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας από το Σικάγο.
κ. Πρόεδρε, είμαστε στη δυσάρεστη θέση και εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας και την βαθύτατη λύπη μας, για την παρουσία της Διακομματικής Aντιπροσωπεία, η οποία δεν εξεπλήρωσε τις υποχρεώσεις της, όπως όριζε το πρόγραμμα, και αιωρείται έντονα ο προβληματισμός μας, αν θα πρέπει να καλούμε βουλευτές από την Γενέτειρα.
κ. Πρόεδρε, η παροικία μας έχει μείνει άναυδη από τις προαναφερόμενες παραλείψεις των αντιπροσώπων μας, που υποτίθεται ήρθαν εδώ να μας μεταφέρουν τις ανησυχίες του γενέθλιου τόπου μας, αλλά και να εισπράξουν και τις δικές μας ανησυχίες και προβληματισμούς. Δεν νομίζουμε ότι τους κάλεσαν οι κομματικές οργανώσεις!
κ. Πρόεδρε, με όλο το σεβασμό ζητάμε να διερευνήσετε τα παραπάνω, για να αποδοθεί η δικαιοσύνη, ώστε να πληροφορηθεί και η παροικία μας την αλήθεια.
Περιμένοντας τις δικές σας ενέργειες, διατελούμε με τον προσήκοντα σεβασμό.
Για την Ομοσπονδία: ο Πρόεδρος, Δημήτριος Ν. Γεωργακόπουλος... Ο Γεν. Γραμματέας, Γεώργιος Τσιαγγούρης (9 Απρ. 2009)

ΠΗΓΗ:
ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ http://www.kalami.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου